Hållbar tillverkning av morgondagens möbler

Vackert grepp i ett stycke - förvaringsmöbel


I vår möbeltillverkning lägger vi fokus på kvalitet, hållbarhet och leveranssäkerhet. Känsla för detaljer och funktionalitet kombineras med gediget möbelhantverk och modern teknik i varje serie.  
I vårt produktionsteam är det aldrig långt mellan kontor och produktion. För våra kunder betyder det snabb, personlig kommunikation, korta ställtider och noggrann tillverkning. Vår kunniga personal har mångåring erfarenhet av möbeltillverkning. I vårt team ingår utbildade möbelsnickare, designers, ingeniörer och rutinerade snickare.

För att minska vår påverkan på miljön, och göra det möjligt för våra kunder att miljömärka sina produkter, jobbar vi bland annat med återvinningsbara material och vattenbaserade färger vid lackering. Vi köper in träämne efter önskemål; t.ex.norrländsk björk, ek, valnöt, mahogny, kvalitets-MDF eller limträ, naturligtvis FSC- eller Svanen-märkt om så önskas.

 

CAD/CAM-beredning, hållfashetsanalyser  samt produktutveckling erbjuds våra kunder.

Innan din design tar form

Vi tar emot dina ritningar digitalt, eller på en pappersservett om du föredrar det, och förbereder produktionen i dialog med dig. Efter mer än 20 år i branschen är vi en kunnig partner som även kan bistå med hållfasthetsanalyser och produktutveckling. Vi bereder produktionen i CAD/CAM, har kostnadskontroll och utnyttjar databaser med datoriserat affärsstöd.

Prata med oss och dra fördel av vår kompetens!
Väl avvägd automatisering och manuell bearbetning bäddar för högsta kvalitet i vår serieproduktion.

tillverkning av moderna möbler & inredningar

Med en modern maskinpark och välutvecklad intern logistik tillverkar vi både korta och mellanlånga serier effektivt. CNC-maskinen erbjuder hög precision och reperterbarhet medan bredbandsputsen säkrar vackra, lättbearbetade ytor. En rad andra maskiner hjälper oss att avväga automatisering och manuell bearbetning. Kontakt oss för att höra hur vi kan hjälpa dig. En specifik lista över vår maskinpark hittar du här
Ytbehandling i avskild lokal på samma plats underlättar logistiken.

Ytbehandling & lackering

En avskild avdelning for lackering garanterar ett dammfritt resultat. Här finns torkrum och en manuell sprutbox som medger snabba och smidiga byten mellan kulörer och komponenter. Vi ytbehandlar med vattenbaserad färg men även tvåkomponentslack, syrahärdande lack, olja, såpa och kan till och med jobba med förgyllda ytor.

Låt oss även ta hand om montering, packetering och distribution.

Montering & Distribution

Många möbler och inredningar levereras monterade men vi packar även för montering hos kund med t.ex. instruktioner, verktyg och kompletterande material. Vid monteringen utförs en sista kvalitetskontroll som säkrar att produkten verkligen lever upp till våra högt ställda krav. 

Önskar ni leverans direkt till slutkund har vi möjlighet att lägga in aviseringsupplysningar osv. för att ge din kund en smidig köpupplevelse.