Åt Norrgavel tillverkar vi vackra designmöbler i trä för hem och offentlig miljö. Vi levererar bland annat möbler till sovrum, badrum och förvaring till Norrgavel. Alla Norrgavels möbler är Svanen-märkta.


Småländska Voice riktar sig till ett designmedvetet segment med höga krav på kvalitet. Deras moderna design med skarpa former kräver hög kunskap om massivträbearbetning.Vi har tagit fram hela Voice:s ny-lansering inför 2018.

Pilates Scandinavia formger pilatesutrustning som ger bästa möjliga ergonomiska rörelse för kroppen. Funktionalitet, enkelhet och tradition är ledord för deras klassiska redskap och möbler.

Åt arkitektbyrån wall to wall har vi bland annat tillverkat kontorsmöbler, hotellinredningar och dekorationer. Klicka på logotypen ovan för att se ett av våra senaste samarbeten.

För Olsson & Gerthel har vi tillverkat planmöbler i massivträ som sedan ytbehandlats. Modern, svensk design i förening med vackra material.

Akitektbyrån Codesign är en återkommande samarbetspartner. Tillsammans har vi bland annat skapat inredningar för kontor och skolor.

Gröøn

Gröøn gardens modulära odlingslådor förenar funktion och estetik. Den genuina konstuktionen i massivträ kommer hålla i många år framöver samtidigt som träets yta kommer få en härlig patina.

Åt House of Frithiof har vi tillverkat en husformad  barnmöbel i trä och tillhanda-håller även lagerhållning och dropshipping. 

När den kända sportbaren O'Learys behövde ny inredning till sju nyetablerade restauranger skapade Lammhults Snickeri delar av in-redningen. Tungt, mörkt, lackat trä skapar den rätta amerikanska stämningen.

Med rötter i den norrländska träindustrin designar Allinwood enkla, funktionella trämöbler med rena linjer.