svanenmärkta klassiker eller tendiga barnmöbler...


Sedan 1960-talet har Lammhults Snickeri legotillverkat möbler och inredningar åt svenska möbeltillverkare, designers och arkitekter. Vi erbjuder rationell tillverkning av planmöbler, främst i klassiska träslag som ek, ask och björk men även i exotiska träslag och skivmaterial.

från baren till altaret


Inredningar för offentliga miljöer ställer extra höga krav på kvalitet, ergonomi och hållbarhet. Vi tillverkar er unika design för utställningar, hotell & restaurang, kontor, skolor, kyrkor med mera. Hos oss är era visioner i trygga händer.

Ring oss direkt på 0470- 260050 för att höra hur vi kan hjälpa er eller ta en titt bland av våra referenser

  

Specialdesignade inredningar_ Här specialtillverkad limfog
Dropshipping med distribution direkt till slutkund eller lagerhållning och distribution till dina återförsäljare.

Dropshipping, Lager & Logistik


Dina möbler kan stanna hos oss tills de ska flytta in hos din kund. Med gott om plats i våra lagerlokaler kan vi erbjuda dig lagerhållning, paketering/emballering och dropshipping/distribution direkt till slutkund eller återförsäljare. Enkelt och kostnadseffektivt för dig samtidigt som en genomtänkt logistik minskar risken för fraktskador.

Vi paketerar naturligtvis med ditt profilemballage och bifogar monteringsanvisningar, ytterligare komponenter etc. om så önskas.Vi har avtal med Schenker och ett bra kontaktnät till pålitliga speditörer. Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan underlätta din logistik.